Bona nit!!

Ahir vam provar el considerats millors gelats de Barcelona segons la revista Time Out Barcelona!

Arriba el dimecres i ben ràpid us farem una recomanació exprés! Avui toca parlar de la gelateria DelaCrem. Llegint un article de Time Out Barcelona vam veure que ens quedava molt a prop d’on estudiem rus; així que ahir vam decidir anar cap allí abans d’hora, prendre’ns el primer gelat de la temporada i, de pas, donar-nos una dolça alegria.

El Carrer Enric Granados m’agrada molt, ja que és un carrer semi-peatonal que té molt d’encant; a més, hi ha una concentració de locals molt cuidats, sempre trobes algun lloc on menjar a gust!

A DelaCrem podreu trobar gelats artesanals, naturals i aptes per celíacs. Nosaltres en vam demanar una terrina de coco i zabaionei una altra de xocolata negre i mango. Eren molt cremosos i els gustos excel·lents, el de mango semblava fruita fresca!, quina llàstima que de no poder-hi estar-hi més estona:(

No us donem enveja veient aquestes fotografies? ;P

A l’article de Time Out Barcelona també esmenten que hi fan un excel·lent cafè, que tenen una gran varietat de té i que la seva selecció de bakery és magnífica. Recomanant els gelats van encertar, així que anirem provant la resta!

No us entren ganes de visitar-los? Doncs els podreu trobar al Carrer d’Enric Granados 15 de Barcelona, a la cantonada amb Consell de Cent.

Ens veiem el divendres!

BON PROFIT!!!