La fusió de la gastronomia nipona amb els ingredients locals i l’energia de la joventut són les claus de l’èxit del grup, que preveu un any ple de novetats.

NOMO-17-a5d5da3869ebfab567464d6826a8f4ec

El 2007, una família de joves emprenedors va inaugurar el restaurant Nomo. Quatre restaurants, un servei de càtering i un de lliurament a domicili més tard, Grupo Nomo celebra amb Barcelona el seu 10è aniversari.

Amb honestedat, treball, solidaritat i companyerisme com a línies mestres, Grupo Nomo celebra aquest 2017 els deu anys de la seva creació. Des d’aquell embrió que va inaugurar, el 2007, el restaurant Nomo a Gran de Gràcia, el grup suma ara tres locals (Nomo i Kuo a Barcelona, ??i Far Nomo a Llafranc) i servei de delivery, càtering, i room service per a hotels. Però sobretot suma el bagatge de l’experiència gastronòmica japo-mediterrània que era la principal idea una dècada endarrera, i que és avui una realitat consolidada.

mesa-vajilla

Agraïts al públic, Borja i Juan Molina-Martell, Ramon Jiménez i el xef executiu del grup, Naoyuki Haginoya -tots 4 propietaris del grup-, han ideat un any d’activitats i sorpreses amb les que celebrar la dècada. Són accions amb “els valors i conceptes Nomo al centre”: gastronomia, enologia, sostenibilitat, originalitat, solidaritat, salut, disseny, interactivitat 2.0, empleats i clients. Deu conceptes que han regit la trajectòria de la casa i que donen sentit a l’experiència que es gaudeix en cadascun dels seus restaurants i conformen l’estil de vida Nomo.

Actes del 10è aniversari de Grupo Nomo

Un complet programa que resumeix els principis gastronòmics japonesos pel qual van apostar llavors els 4 socis. Les activitats previstes giraran al voltant del producte, però també reflecteixen els valors que han estat presents al grup durant 10 anys:

  • Sopars de presentació de nous productes i plats.
  • Sessions efímeres en què els plats més emblemàtics de tot el recorregut Nomo tornaran per una nit.
  • Tastos de vi amb prestigiosos sommeliers que acordaran vins especials amb les propostes de Naoyuki Haginoya.
  • La visita a productors locals amb els quals treballen estretament des del primer dia.
  • Esport a l’aire lliure a Barcelona per reivindicar la saludabilitat de l’oferta de Nomo.
  • Un concurs gràfic per al disseny dels nous complements del grup
  • O una gran festa oberta per celebrar amb els clients la seva complicitat i confiança al llarg d’aquests anys.

Tot un any, 2017, ple d’esdeveniments i motius per celebrar una trajectòria reeixida en la qual les noves obertures han anat arribant com a premi a la dedicació i passió per la bona taula i com es comparteix al seu voltant.

 

BON PROFIT!!!

Resum
Títol del post
Grupo Nomo celebra 10 anys
Descripció
La fusió de la gastronomia nipona amb els ingredients locals i l'energia de la joventut són les claus de l'èxit del grup, que preveu un any ple de novetats.
Autor
Editor
Menja't Barcelona