Inicio > Restaurant > GreenVita i la seva healthy Kitchen

GreenVita i la seva healthy Kitchen

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

La cadena de restauració «Healthy Kitchen» GreenVita amplia la seva oferta gastronòmica amb nous productes típics de la temporada estiuenca.

Fa un parell de setmanes vam poder conéixer la nova carta de primavera-estiu de GreenVita, la cadena de restauració «Healthy Kitchen». Aquestes noves receptes estan pensades amb productes de temporada, oferint una àmplia selecció de productes ecològics i de proximitat; tot amb l’objectiu de que sigui bo tant pel paladar, com pel cos.

GreenVita està compromès amb una cuina saludable amb ingredients frescos, ecològics i de temporada, procedents de l’agricultura sostenible. Això no vol dir que siguin vegetarians; hi podreu menjar verdures, carn o peix. La seva cuina està compromesa amb el producte i amb el seu sabor, utilitzant els quatre mètodes més saludables per tractar el producte: cru, vapor, saltejat i brasa de carbó vegetal. No utilitzen fregits, ni sucres refinats, ni conservants, ni colorants artificials.

GreenVita destaca per les seves amanides de temporada, les seves verdures a la brasa, els seus saltejats ecològics d’arròs, de quinoa i de pasta, el seu pollastre de corral i el peix fresca la brasa, per les seves saboroses hamburgueses (de vedella, pollastre i vegetarianes) i pels seus bons tacos.

La nova carta de temporada, confeccionada pels Xefs de GreenVita, integra plats com el tagliatelle nero amb calamar, l’arròs al curri verd, el roastbeef o el poke de salmó, l’estrella de les últimes setmanes en tots els restaurants de la cadena.

L’ampliació de l’oferta gastronòmica es completa amb els seus plats estrelles com el ceviche de peix, el pollastre Teriyaki i les amanides. També s’incorporen noves verdures, com les mongetes verdes, els espinacs, el pak choi i l’alga wakame; i fruites com els tomàquets, les maduixes o les cireres.

Els nostres preferits?

El Kefta, un plat típic libanès que es prepara amb carn de vedella picada i moltes espècies. Aquí el maceren amb comí i menta i l’acompanyen de salsa tzatziki i bulgur.

L’arròs vermell eco amb pollastre a l’as és també un dels nostres imprescindibles. Ben especiat, l’acompanyen de col, pebrot vermell, Edamame, panses, cacauets, kale, ceba crispy, soja i Zumaque.

BON PROFIT!!!
Reserva taula a BcnRestaurantes.com

GreenVita Barcelona

  • Web: http://www.greenvita.com/es/
  • Direcció: Local 13 del C.C. Diagonal Mar. Avinguda Diagonal, 03
    08019, Barcelona
  • Telèfon: +34 933 560 803
  • Horari: Dilluns a dijous de 12:00 a 16:00 i 19:30 a 22:30. Divendres i dissabte de 12:00 a 23:00. Diumenge de 12:00 a 22:30
  • Preu: €€ (15€ per persona)
  • Servei: 8/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.